Fotoalbum

Biancas første pony Stjerne som hun fik i dåbsgave. Han blev senere hygge-pony på Grønnehavegaard med sin bedste ven Dims.

Da Bianca fyldte 8 år fik hun 2'er ponyen Søens Viola. Det var på Viola Bianca fik sine første erfaringer til stævner og de havde mange gode oplevelser med bl.a. ponygames og springning (dog ikke på højt plan).

I konfirmationsgave fik Bianca Frk. Smilla. Vi havde dog haft hende siden hun var 1 år gammel. Bianca red både ponygalop, dressur og springning på Smilla, men det var i dressuren hendes force lå. Smilla er den dag i dag dressurpony og går jævnligt stævner. Billedet er fra Frederiksborgskuet hvor de

Mr. Sunshine lånte Bianca da han var 6 år. På det tidspunkt var han blot redet til og så sådan her ud.

Efter nogle år viste Sunny sig at være en talentfuld springpony og Bianca havde rigtig mange gode ture med ham til diverse landsstævner. Bedste resultat blev en 10. plads i A-finalen ved DM i 2003.

Sunny viste sig at have mange talenter og var også en habil jagthest. Han gik Hubertusjagt i 2002.

Sunny var også god til at løbe stærkt og havde en kort karriere inden for galopsporten. Han vandt i 2002 lokalfinalen (sjællandsmesterskaberne) på Klampenborg.

Sunny ved sit første og eneste militarystævne (2002)

Sunny ved DM i 2003. Han fik senere samme år desværre konstateret spat i højre bagben.

Sunny var en skøn og meget speciel pony. Efter et par år som hyggepony, hvor han egentlig ikke trivedes, blev han i 2009 aflivet som 15-årig.

I 2002 købte Bianca 1'er ponyen Braveheart som var født og opvokset på rideskolen Ponygården. Da vi købte ham havde han gået 1 år på en mark og lavet ingenting.

Brave havde sin force i dressuren, og her blev det til masser af placeringer i op til LA1 mens Bianca stadig var ponyrytter. De fik også begge deres debut i military i 2002 og det blev starten på Biancas military 'karriere'.

Da Bianca efter 1 1/2 år var for gammel til at ride pony, opklassede vi Brave til Hest. Han nåede at vinde Øresundscup i dressur 2 gange, distriktsmesterskab i military og adskillige placeringer ved både military og dressurstævner i hesteklasser.

Brave var ikke den fødte springhest, men havde dog sine gode ture. Her til landsstævne på Bornholm i CNC90 hesteklassen.

Brave var og er en fantastisk pony. Han blev i starten af 2006 solgt til en ponyrytter som siden har vundet DM flere gange og redet EM på ham i 2007, 2008 og 2009. Han blev i starten af 2010 solgt til Norge, og vandt sølv ved NM samme år.

Da Bianca og Brave blev distriktsmestre i military i 2005.

I 2001 blev Lady in Red født på Helsinge Rideskole. Rideskolehesten Freja var tilsyneladende i fol og Lady var resultatet. Vi købte Lady da hun blev vænnet fra som 6 mdrs.

Lady blev solgt til Norge som 5-års som dressur- og skovturshest.

I 2006 købte vi DV-knabstrupper hoppen Mrs. Coco. Hun var da 6 år gammel og var ikke blevet redet så meget.

Coco viste sig hurtigt at have et stort talent inden for dressuren, og efter 1 år fik hun placeringer ved samtlige stævner og gik LA1.

I 2007 vandt Coco og Bianca således Øresundscup i dressur.

Desværre var Coco ikke indehaver af noget særligt springtalent, og hun blev derfor solgt til en ambitiøs dressur-ponyrytter der skulle have sin første hest. Coco nåede dog alligevel at gå et par militarystævner med Bianca og blev i 2007 nr. 2 ved distriktsmesterskabet i military. Coco blev desværre

I military-sæsonen 2009, red Bianca Proxy for sin ejer, Mette, da hun var gravid. Det blev til en del military stævner og et par jagter.

Bianca og Proxy til kursus på Søborggård med Eric Smiley. Forår 2009.

Bianca og Proxy til jagt på Friheden. Sommer 2009.

I starten af 2005 købte vi Juhlsmindes Acir (født 2004), efter Casir Ask/A-Dur

Acir og Bianca på tur i skoven, 2005

Acir var lang tid om at vokse færdig, og vi gik derfor først for alvor i gang med træningen da han fyldte 5. Han gik en del jagter, for at blive fortrolig med terrænforhindringerne.

Terræntræning, Engerupgård 2009.

Planen var at Acir skulle være Biancas næste militaryhest, men det viste sig desværre at han ikke havde det der skulle til. Derfor blev han i starten af 2011 solgt til Norge som springhest.

Strandgårds MiraMaja. 1999-2011. Læs mere om Maja på linket øverst på siden.

Tidligere heste vi har ejet eller haft i ridning


Strandgårds MiraMaja.