Julle

It's a Jewel (i det daglige kaldet Julle) er ligesom Futte 2 år her i 2009. Hun er født 15. maj 2007 og vi købte hende som åring på Stutteri Hjælmsbjerg ved Ugerløse af Pia Neltoft. Julle er efter fuldblodshingsten Itsabrahma XX og DH-hoppen Jusefine.pl med Heslegård's Platin som morfar og Boheme som mors morfar.

Julle havde ikke været så meget i hænder da vi købte hende, men hun blev hurtigt tillidsfuld og er faktisk den af vores heste som står mest roligt når der kommer smed.

Her i slutningen af 2010 som næsten 4-årig måler hun ca. 160 cm i stang, men hun er stadig en del højere bagtil, så vi håber hun vokser et par centimeter endnu.

Julle skal også tilrides her i foråret 2011.
Herefter vil de vise sig om hun har psyken til at gå military, hvilket Bianca meget håber på.

Efter tilridning og en masse skovture med Charlotte, var Julle på Smiley-kursus her i slutningen af september. Hun blev ikke spået den store karriere som military-hest, og det er jeg sådan set meget godt tilfreds med, hun skal nemlig være min nye oldboys-hest, når Bianca låner Sigurd. Hun er rigtig flink og laver aldrig noget ballade - kan både lave forpartsvendinger og parader.

Her den 26. september 2011 blev Julles far - Itsabrahma - aflivet i en alder af 25 år. Han havde haft et rigtig godt liv. Du kan læse hans nekrolog her: http://devilsdrink.dk/pages/posts/itsabrahma-er-her-ikke-mere-75.php Den er skrevet af hans tidligere ejer, Pia Neltoft.

I slutningen af 2012 blev Julle klubmester i dressur i Helsinge Rideklub. Her i 2013 skulle hun være klar til LA-klasserne, og Bianca vil gøre endnu et forsøg på at gøre hende til military-hest.

LB2 HUR - sommer 2012